Y's Mens Club Ungdomslederpokal

Svømmeafdelingen vil gerne indstille Jan Lund til ungdomslederpokalen.
Jan har kun været i klubben siden september 2020 men har allerede taget klubben med storm!
Han underviser nu både tre hold 0-3-årige om søndagen og tre hold 4-7-årige om torsdagen.
Børn og forældre elsker Jan! Med sprudlende engagement og et kæmpe drive gør han svømmeundervisningen til en sjov, glad og positiv oplevelse – hver gang. Vandtilvænning og svømmefærdigheder er i højsædet, men det bliver gjort til en leg og en rar oplevelse for både store og små. Forberedt til fingerspidserne og med et genkendeligt og struktureret program er alle aktiviteter tilpasset hver enkelt af de seks forskellige “årgange”, han underviser på. Men ikke nok med det: Med sit nærvær og opmærksomhed på hver enkelt svømmer, bliver alle på holdet favnet og grebet på det niveau og som den person, de er. På en rar, rolig og tryg måde til de nye eller forsigtige. Eller udfordrende til udvikling og spændende færdigheder for de dygtige eller modige.
Jan er stærkt flankeret af sin partner Caroline, der af helbredsmæssige årsager ikke kan være lige så aktiv. Tilsammen yder de som familie et helt uvurderligt og forbilledligt bidrag til svømmeafdelingen som organisation. De er holdspillere og afløser andre instruktører, kommer til møderne, deltager aktivt i debatten og støtter andre frivillige.
Vi håber, Jan Lund kan modtage denne pris som en anerkendelse af sit store arbejde som instruktør i svømmeafdelingen, og at han vil fortsætte og udvikle sig yderligere som instruktør og sprede den store glæde ved vand – til stor gavn for egnens svømmefamilier.

Ungdomspokalen 2022
Modtageren af Årets Ungdomspokal i Borup Idrætsforening, Jan Lund fra Svømmeafdelingen, har her fået den overrakt af Erling Grøn-Jensen fra Y's mens Club Skovbo.