Repræsentantskabsmøde 2022 – beretning

Formandens beretning

Endelig ude af Corona, det navn som vi endelig bliver fri eller vi bliver dus med det, men lad os håbe at det er forbi.
Det har været nogle mærkelige, år som har forandret vores liv, men det har også forandret idrætten. Det har for jer været en periode hvor man skulle tænke på mange til fodbold, det med kontakt sport er jo der man har mærket det mest, cykling, løb, tennis er ude sport men der er ikke så meget fysisk kontakt, som der er til håndbold, gymnastik og fodbold hvor personer imellem kommer tæt på hinanden.
Jeg fornemmer ikke at der er mange idrætsudøver som har forladt foreningerne i BIF. Og er det tilfældet så må vi reklamere lidt mere for BIF i den næste sæson.
Navnet Corona lukkede også ned for nytårskuren den fælles idrætsdag.
Nytårskuren har nu ikke været afholdt i to år, lidt trist da den jo skulle være med til at skabe sammenhold/samarbejdet i BIF, så vi stadig kan tiltrække frivillige til foreningerne.
Det er en vigtig pointe selvom i har frivillige, og det har i jo fordi i er dem i er.
Men man kan altid bruge flere. Og Nytårskuren skulle jo gerne være en del af 2023.
Vi fik afholdt halfordelingsmøde, Med den nye halinspektør i Skovbohallen Carsten.
Vi nedsatte to udvalg sidste år, et indendørs og et udendørs udv.
Indendørs udv. har været i gang med at se på hvad man kan forskønne den stor vandregang med, udvalget arbejder videre, og vi har talt med skovbohallen om en tavle med en plan over hallen og de forskellige rum.
Udendørs udvalget er også i gang, de er startet med at fjerne buskadset, her må ønsker fra tennis komme, de ønsker et grantræ fældet ved den yderste bane.
Vi har fået en ny hjemmeside som Jakob Koed har lavet, og den er snart helt færdig, så husk at sende nyheder til Jacob eller andet relevant for vores hjemmeside, eller jeres forening, bl.a. aktiviteter så det kan komme på kalenderen.
Der er også kommet flag i flagstængerne, og i det lille kontor ligger et ekstra flag hvis man ønsker til stævne o.s.v at reklamerer for BIF.
Vi har en ny forening Borup Dart, så nu er vi tolv foreninger.
Endnu engang velkommen til Dart.
En ting som ikke blev så godt er gulvet i Pejsestuen, men den sag er ikke slut endnu, den har vi fokus på.
Af andre gode ting der er sket, kan nævnes at vi ikke uden udfordringer med kommunen, kom der langt om længe videoovervågning, der er vi alle yderst tilfreds med.
Der kom nyt gulv i hallen, men en udfordring at det var svært at se den bagerste linie, det skulle nu også være på plads.
Vi har haft besøg af formanden for Kultur og idræt Ken Kristensen, tiI en snak om de udfordringer med Plads som Borup idrætsforening står over for.
Her er det Fitness der mangler plads, men vi skulle også gerne have sat gang i den padelbane.
Vi må nok se i øjnene at hal 3, har lange udsigter.
Der har været valg til Kultur og idrætsrådet, vi fik ingen plads.
Men kultur udv. Havde glemt de små foreninger, så de indkalder nok igen tiI dette samråd.
Vi har fået en henvendelse fra Søren Østergaard om et træner akademi.
Vi har fået tilbud om at sælge juletræer, den tog fodbold og gymnastik.
Og ikke at glemme den fantastiske gymnastikopvisning der er afholdt, med glade gymnaster forældre og bedste forældre.
Der var mennesker i hallen den dag, også udenfor hvor Fodbolden havde kampe med tilskuer, det er sådan det skal være liv og mange idrætsudøvere.